Vilken bänkskiva är billigast?

Är billigast bäst?
är billigast rätt?

Att säga vilken bänkskiva som är billigast är inte helt lätt. Och även om svaret på frågan vore rakt på sak återstår ändå frågorna: Är billigast bäst? Är billigast verkligen rätt för mig och mina köksplaner?

En av flera orsaker som gör det svårt att säga vilken bänkskiva som är billigast är alla variabler som ingår i prisekvationen. Allt från tjocklek, storlek, ytbehandling, material med mera kan göra en ”billig” bänkskiva ”dyr” och vise versa. Priset kontrolleras med andra ord av valmöjligheterna vi tillhandahåller.

Dock är det fullt förståeligt att vara på jakt efter en bra deal. Alla tycker om att spara pengar på sina köp. Det känns bra. Men att säga ”just den här bänkskivan är billigast” drar vi oss gärna för då vi vill att du ska hitta bänkskivan som du blir förälskad i. Som får dig att säga ”wow!” varje gång du ser den. Att köpa en ny bänkskiva, lika så ett nytt kök, är ett stort beslut och ska enligt oss inte limiteras av vilka bänkskivor som är billigast. I så fall är en laminatskiva från Ikea ett bättre val om man är ute efter budgetalternativ. En bänkskiva från oss på A&O är en premiumvara. En produkt som sätter guldkant på ert kök eller badrum. Ihop med detta och vår utförliga service och vägledning, vill vi erbjuda en lyxupplevelse, från början till slut på vår lilla del av er resa mot drömköket.

Vad är lösningen?

Låt oss prata om hur du kan få det bästa av två världar. En premiumprodukt till ett förmånligt pris. För det vore väl tråkigt om du skulle bli tvungen att välja en laminatskiva.

Med vårt Basic-sortiment, som består av fyra stilrena, snygga och hållbara bänkskivor från Silestone (2 st.) och Dekton (2 st.) erbjuder vi dig att ta del av material i världsklass till ett rabatterat pris. En liten kompromiss för att hjälpa er uppnå era köksdrömmar.

I Basic-sortimentet ingår:

Silestone

Poblenou

Miami Vena

Dekton

Arga

Kreta

Mer information om Basic finner du här.

Dela artikeln:

Följ oss:

Läs även:

10 Anledningar att välja kvartsit
I Rampljuset: Meridian Blue Kök
I Rampljuset: Super White Kök från Lergöken
Byt bänkskiva i IKEA kök
Hur rengör man marmor?
Vilka Bänkskivor Är Bäst?