Integrity diskho

Funderar du på att renovera ditt kök? Då behöver du en funktionell design och hållbara material. Silestone Integrity är en diskho tillverkad av samma material som Silstones bänkskivor och med samma goda egenskaper. Med en speciell teknik integreras diskhon utan skarvar i bänkskivan. Konstruktionen har optimerats med alla fördelar du förväntar dig av Silestone, så som yttersta hygien, hög reptålighet, skönhet och hållbarhet. Resultatet är en enhetlighet som aldrig tidigare skådats mellan diskho och köksbänk.

Cosentinos uppdrag är att tillhandahålla dig båda alternativen, utan att kompromissa med den skönhet och kreativitet som krävs för att bygga ett utrymme som inspirerar och lockar din familj och dina vänner att tillbringa tid i det.

Har du hittat en Silestonebänkskiva som du gillar och vill att din diskho ska matcha den? Då är en Integrity diskho rätt val. Inte nog med att dem är tillverkade av samma hållbara material som Silestones bänkskivor. Samtliga Integrity diskhoar finns dessutom tillgängliga i majoriteten av Silestones färger. Med andra ord är valmöjligheterna många och du kan vara säker på att hitta en som tilltalar dig. Vill du även matcha diskhons ytbehandlingen med bänkskivans kan du både få Suede och Polished yta.

Modeller & storlekar

Matcha diskhon till bänkskivan fullt ut

Suede

Texture

Polished

Texture

Finns tillgängliga för alla integrity produkter