Sensa

By cosentino

Bänkskivor av hög kvalitet

Sensa by Cosentino erbjuder natursten som utöver hög värmetålighet, hållbarhet och låg porositet även har en unik anti-fläckbehandling. Den så kallade Sensa-behandlingen ger ett osynligt skydd som bevarar bänkskivans förmåga att andas men förhindrar vätska från att tränga in i stenen och orsaka fläckar. Med denna skyddande behandling erbjuds 15 års garanti mot fläckar. Sensa-bänkskivorna är NSF-certifierad och lämpar sig således väl för kontakt med livsmedel.

Vackra färger

Färgerna är unika, exklusiva och vackra, precis som naturen har skapat dem. Det finns åtta tillgängliga nyanser och alla är lika snygga!

Sensa-bänkskivor är en naturlig produkt, så det är inte möjligt att garantera att prover och bilder är identiska med den bänkskiva som slutligen hamnar hos dig.

Mycket Fläkcbeständig

Den unika Sensa-behandlingen ger skivan en hög fläckbeständighet.

Hygien-certifierad

Sensa-bänkskivorna är NSF-certifierad och lämpar sig mycket väl för kontakt med livsmedel.

Enkel att underhålla

Sensa-produkter är väldigt enkla att rengöra och underhålla. 

Unika mönster

Tack vare naturens krafter är varje bänkskiva från Sensa unik med sina egna ådringar, texturer och färger.

Reptålig
värmetålig
förebyggande underhåll
Snygga fogar & skarvar

Mer om sensa behandlingen

Cosentino behandlar bänkskivorna med ett osynligt och långvarigt skydd som kemiskt integreras i materialet vilket behåller dess förmåga att andas. Detta förstärker bänkskivans naturliga egenskaper och gör den ännu mer användbar. Processen förändrar ytans spänning och bidrar till att ge den ett utmärkt motstånd mot vätskeinfiltrering samt att göra den rep-, stöt-, och värmetålig.

Sensa-effekten

på naturstensytor

demonstration av sensa-effekten på bänkskivor

Har du bestämt dig?

Vet du vad du vill ha och är redo för nästa steg? Klicka på knappen nedan för att komma vidare till offert och beställning!