Sensa

By cosentino

Bänkskivor av högkvalitet

Sensa by Cosentino erbjuder granit som utöver hög värmetålighet, hållbarhet och låg porositet även har en unik anti-fläckbehandling. Den så kallade Sensa-behandlingen ger ett osynligt skydd som bevarar granitens förmåga att andas men förhindrar vätska från att tränga in i graniten och orsaka fläckar. Med denna skyddande behandling erbjuds 15 års garanti mot fläckar. Sensa-graniten är NSF-certifierad och lämpar sig således väl för kontakt med livsmedel.

Vackra färger

Sensa-färgerna är unika, exklusiva och vackra, precis som naturen har skapat dem. Det finns åtta tillgängliga nyanser och alla är lika snygga!

Sensa-granit är en naturlig produkt, så det är inte möjligt att garantera att prover och bilder är identiska med den bänkskiva som slutligen hamnar hos dig.

Mycket Fläkcbeständig

Den unika Sensa-behandlingen ger skivan en hög fläckbeständighet.

Hygien-certifierad

Sensa-graniten är NSF-certifierad och lämpar sig mycket väl för kontakt med livsmedel.

Enkel att underhålla

Sensa-produkter är väldigt enkla att rengöra och underhålla. 

Unika mönster

Tack vare naturens krafter är varje granitskiva från Sensa unik med sina egna ådringar, texturer och färger.

Reptålig

värmetålig

förebyggande underhåll

Snygga fogar & skarvar

Mer om sensa-behandlingen

Cosentino behandlar granitskivorna med ett osynligt och långvarigt skydd som kemiskt integreras i materialet vilket behåller dess förmåga att andas. Detta förstärker granitens naturliga egenskaper och gör den ännu mer användbar. Processen förändrar ytans spänning och bidrar till att ge graniten ett utmärkt motstånd mot vätskeinfiltrering samt att göra den rep-, stöt-, och värmetålig.

Sensa-effekten

på granitytor

Har du bestämt dig?

Vet du vad du vill ha och är redo för nästa steg? Klicka på knappen nedan för att komma vidare till offert och beställning!