Terrazzo: naturen möter människan

Terrazzo är en konstgjord stensort som tillverkas av krossad marmor och cement. På grund av att den framställs på mänsklig väg möjliggörs färgkombinationer och mönster som inte går att finna i naturen. Resultatet blir vackra färger och intressanta mönster.

Hitta rätt storlek

Terrazzobänkskivor finns i många olika storlekar och sågas efter behov. 

Tillgängliga storlekar:
Upp till 3050×1240 mm

Hitta rätt tjocklek

Vi erbjuder terrazzobänkskivor i flera olika tjocklekar som enkelt kan anpassas till vad du ska använda skivan till, vilken känsla du vill uppnå och hur det slutgiltiga resultatet ska bli

Tillgängliga tjocklekar:
12 mm | 20 mm | 30 mm

*Observera att alla sorter inte är lämpliga för alla tjocklekar. Mer information om dina valmöjligheter hittar du inne på respektive produktsida. 

Ytor tillverkade i Terrazzo är känsliga mot syror och kemikalier som kan missfärga ytan. Dock är de mycket lättstädade och tåliga och enligt många blir skivorna till och med vackrare med åren. Använd såpa för att rengöra din bänkskiva och ett vax för att få en smutsavvisande yta. Ytan på våra terrazzobänkskivor är testade och certifierade för säker kontakt med livsmedel och således avsedda för användning i kök.

Har du bestämt dig?

Vet du vad du vill ha och är redo för nästa steg? Klicka på knappen nedan för att komma vidare till offert och beställning!