I Rampljuset: Super White Kök från Lergöken

Super White är namnet på denna vackra kvartsit som pryder både vägg och bänkskiva i en av de urtjusiga köksmiljöerna i Lergökens utställning. Med sin heltäckande väggpanel ch tjocka framkant gör den sin närvaro tydlig. Ihop med dem fantastiska köksluckorna är detta ett kök som tveklöst utstrålar lyx! För att inte nämna guldkanten som sätts på dess helhet med alla små men betydelsefulla detaljer såsom led-listerna, det tonade glaset, kranen och blandaren i guld och de snygga beslagen i både guld och svart.

Lika vacker som tålig

Kvartsit är ett naturmaterial som både är hårdare och tätare i sin struktur jämfört med marmor och granit. Tack vare sin hårdhet är materialet mycket motståndskraftigt mot fläckar och repor samtidigt som det tål hög värme. Egenskaper som gör materialet väl lämpat som bänkskiva i ett kök. Inte nog med det så är Kvartsit ett bra alternativ för dig som både ställer höga krav på funktion och vill omge dig med vackra färger och mönster. Eftersom Kvartsit är ett naturmaterial är varje bänkskiva helt och hållet unik för dig och ditt kök. Det betyder att ingen annan kan ha exakt likadana mönster och ådringar som du har. Om inte det utstrålar exklusivitet och lyx vet vi inte vad som gör.

Dela artikeln:

Följ oss:

Läs även:

10 Anledningar att välja kvartsit
I Rampljuset: Norrvange Light Grey
Vilka Bänkskivor Är Bäst?
Byt bänkskiva i IKEA kök
Drömmer du om en köksö?
Bänkskiva – hur mycket överhäng?