I Rampljuset: Meridian Blue Kök

Här har vi ett fantastiskt kök från Unoform Göteborg. Varpå dess riktigt snygga luckor av ek vi kan se en otroligt fin bänkskiva samt väggpanel av materialet kvartsit, från oss på A&O. Närmare bestämt kvartsiten Meridian Blue. En natursten som gifter sig väl med kökets samtliga delar. Tack vare si tacksamma grå grundfärg och sitt blå-gröna mönster och ådring, plockas bänkskivans detaljer och liv upp och accentueras av färgvalen i köket. Ett genomtänkt och väldesignat kök från topp till sockel.

Kvartsit är ett naturmaterial som kännetecknas av vackra mönster och färger och en oslagbar förmåga att stå emot det slitage som förekommer i ett kök. Kvartsit är faktiskt, jämfört med andra naturmaterial som marmor och granit, både hårdare och tätare i sin struktur vilket gör det till ett idealiskt råmaterial för bänkskivor till kök eller badrum. Utöver det tål kvartsit även de olika syror som vanligtvis kan förekomma vid matlagning utan att ytan etsas. Dessutom är ytan också mycket motståndskraftig mot fläckar och repor. För att inte nämna dess resistens mot värme.

Dela artikeln:

Följ oss:

Läs även:

I Rampljuset: Super White Kök från Lergöken
Bänkskivor till utekök
Vilken bänkskiva är billigast?
I Rampljuset: Verde Maritaca Kök
I Rampljuset: Dekton Bergen Kök
Drömmer du om en köksö?