Bianca Ingrossos Kök

Vilken bänkskiva har hon?

Vi har nog alla sett Bianca Ingrossos kök som är onekligen snyggt och trendigt. Men om du mot förmodan missat det kommer en snabb beskrivning av det här.

Köket är klätt med en bänkskiva och väggpanel från Dekton vid namn Arga. Ett material som både är snyggt och tåligt. Arga exploderade i popularitet efter influencer och reality-stjärnan visade upp sitt kök för svenska folket och det är verkligen inte utan anledning. Fördelarna med en bänkskiva från Dekton är många. Det är ett tufft material som tål nästan allt, för att inte nämna stilfullt och vackert! Fläckar? – Inga problem. Stötar, slag och repor? – Inga problem. ELD?! – Inga problem.

Men vad gör man om man gillar Arga men inte vill följa strömmen och istället vill trotsa trenden en aning?

I vårt sortiment har vi flera alternativ som påminner om Arga. Nedan presenterar vi tre av dem.

3 Alternativ som kan ersätta bänkskivan i bianca ingrossos kök

Dekton Taga

Vill man hålla sig till Dekton och dess fantastiska egenskaper, gillar Arga men vill nödvändigtvis inte ha vad som är hett och trendigt just nu. Då är Taga ett utmärkt alternativ. Dekton Tagas huvudsakliga drag påminner mycket om Arga med sin ljusa, beigea färg, och intensiva och häftiga ådring men är ändå tillräckligt olik för att särskilja sig från sin kamrat.

Sensa taj mahal

Tycker du bättre om natursten men inte vill äventyra allt för långt från Dekton finns Sensa. Det är natursten, mer specifikt granit, med en specialbehandlad yta (framtagen av Cosentino, samma företag som skapat Silestone och Dekton) som gör den väldigt resistent mot fläckar och gör att vätskor som spills på bänkskivan pärlar sig ovan på ytan istället för att absorberas in i stenen och gör det enkelt att torka upp. Vill du även ha en Sensa bänkskiva som påminner om Biancas Dekton Arga rekommenderar vi modellen Taj Mahal. Den är behagligt ljus och har i regel mindre intensiva mönster och ådringar men bidrar fortfarande med en likvärdig helhetskänsla till köket som Arga.

Kvartsit Perla venata

Är man ute efter en liknande känsla som i Biancas kök och kan tänka sig ett naturstensmaterial är kvartsitsorten Perla Venata det bästa valet. Den rör sig i samma ljusa och beigea spektrum och har allt som oftast ådring och mönster som påminner om Dekton Arga. En exakt kopia av Arga går dock inte att utlova då kvartsit som sagt är ett naturmaterial och varje bänkskivas design bestäms av naturen istället för en fabrik. Detta gör varje Perla Venata unik, ”one of a kind”, så att säga och med all säkerhet, otroligt vacker.

Dela artikeln:

Följ oss:

Läs även:

Vilka Bänkskivor Är Bäst?
Hur rengör man marmor?
Bänkskiva – hur mycket överhäng?
Bänkskivor till utekök