I Rampljuset: Norrvange Light Grey

I detta öppna, ljusa och färgsprakande kök finner vi en Bricmate-bänkskiva från oss på A&O vid namn Norrvange Light Grey. En funktionell och snygg bänkskiva, vars neutrala och skandinaviska färgpalett tacksamt paras ihop med de färgstarka köksluckorna. Ett leendeframkallande kök. Stilfullt färglatt.

Hållbart och funktionellt

Bricmate är ett hållbart bänkskivematerial gjort av granitkeramik som tål högt slitage från köksredskap och får inga fläckar av citron, vin eller feta livsmedel. Lätt att hålla ren med vanliga rengöringsmedel mot exempelvis fettfläckar och kalkavlagringar. Granitkeramik är ett hygieniskt, hållbart och miljövänligt material som verkligen tål att användas tack vare sina tekniska materialegenskaper. Bricmate passar därför perfekt för användning i både kök och badrum. Den innehåller dessutom endast naturliga råvaror och inga polymerer eller andra tillsatseter och avger därmed heller inga emissioner.

Nedan listar vi några av Bricmates huvudsakliga beständigheter:

  • Rep- och nötningsbeständig
    Tack vare att Bricmates bänkskivor av granitkeramik är en kompakt produkt har den hög motståndskraft mot repor och nötningar.
  • UV-beständig
    Vare sig direkt eller indirekt solljus och UV-strålning påverkar det inte ytans utseende eller färg.
  • Fläckbeständig
    Granitkeramik har minimal absorptionsförmåga, vilket gör bänkskivorna tåliga mot fläckar.
  • Underhållsfri
    Ingen efterbehandling eller underhåll krävs utöver vanlig, vardaglig städning/rengöring.
  • Temperatur-beständig
    Skivorna tål såväl höga som låga temperaturer samt växlingar däremellan utan att påverkas.

 

Dela artikeln:

Följ oss:

Läs även: