Bänkskiva – hur mycket överhäng?

Utvidga möjligheterna för din bänkskiva

Beroende på vilket material du valt till din bänkskiva klarar den av olika mycket överhäng. Vissa material löper större risk att knäckas eller brytas av om överhänget är för stort. Det finns dock en väldigt smidig lösning på det problemet som tillåter en bit extra överhäng även för något svagare bänkskivor. Ett överhängsstöd som bidrar med extra support utan att kompromissa med köksdesignen.

Vårt överhängsstöd som finns att köpa i webbshopen är ett robust och tåligt stöd gjort av metall som diskret tillåter ett längre överhäng. Stöden finns i tre storlekar för att enkelt uppnå önskad effekt (20×10 cm, 30×10 cm, 40×10 cm).

Dela artikeln:

Följ oss:

Läs även:

I Rampljuset: Super White Kök från Lergöken
I Rampljuset: Meridian Blue Kök
Hur rengör man marmor?
Byt bänkskiva i IKEA kök
Drömmer du om en köksö?
Bianca Ingrossos Kök